Onze missie bent u

 

 

Ons kantoor specialiseert zich in de juridische begeleiding van de key-moments in een mensenleven.

 

Wij zijn uw vermogensarchitecten. 

Wij staan u bij in al uw vermogenskwesties. Om uw vermogen op de juiste manier aan uw naasten over te dragen. Bij het opstellen van uw huwelijkscontract. Met begeleiding van de aankoop of verkoop van uw bedrijf. Wij gaan na hoe u zo fiscaalvriendelijk mogelijk uw vermogen structureert en beheert.

 

Wij zijn uw advocaten. Wij verdedigen u bij eventuele conflicten met uw partner, uw broer, zus of andere familieleden, of de fiscus.

 

Wij doen dit persoonlijk. Technische kennis en kunde voor passende juridische adviezen en oplossingen zijn slechts basisvereisten. Bij DELBOO werken enkel hoogopgeleide, gespecialiseerde advocaten. In vergelijking met andere niche-kantoren maakt onze betrokkenheid ons uniek. 

 

Wij luisteren naar u. Wij zijn geïnteresseerd in u als mens, als zaakvoerder, als deel van een gezin, deel van een familie. U in al uw facetten. Wij bieden een klankbord voor alles wat u bezighoudt. Voor zowel familiale als zakelijke onderwerpen, of gewoon vragen, verzuchtingen. Onze ervaring leert ons dat veel zaken in verband staan met elkaar. En dat halve informatie leidt tot halve adviezen.

 

Wij adviseren als vriend. Wij bekijken elke zaak discreet. Wat wij u aanraden, zouden wij zelf ook doen in uw situatie. Onze onafhankelijkheid kan niet ter discussie staan. Valt iets net buiten onze expertisedomeinen? Dan schakelen wij, via ons ruime en jarenlang uitgebouwde netwerk, experts in die onze normen en waarden delen.

 

Bovenal gaat uw leven ons persoonlijk ter harte. Ook en zeker wanneer u zelf de regie uit handen moet geven. Dat is wat u van ons mag verwachten.

 

Totale ontzorging, geen verrassingen, op maat. 

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf dan hier in op onze nieuwsbrief of volg ons op