07 juni 2023

In de zoektocht naar controlebehoud bij een overdracht van een onderneming wordt in de praktijk van diverse methodes gebruik gemaakt. We nemen deze stuk voor stuk onder de loep, gaande van de lichtste vorm tot een zeer stevige controle. Daarbij wordt ingegaan op zowel de puur juridische aspecten van de controlestructuur alsook van de fiscale ervan en de standpunten erover van Vlabel.

26 april 2023

Het opleidingsprogramma ‘Patrimonial approach for private bankers’ is het resultaat van de samenwerking tussen de banken lid van de vzw Private Bankers Association – Belgium (PBA-B) en Febelfin Academy met het oog op het verbeteren van de beroepsbekwaamheden van de private bankers. Het programma geniet van meer dan 20 jaar lange ervaring en jaarlijkse aanpassingen om aan de behoeften van de deelnemers te beantwoorden.

12 februari 2023

De Postuniversitaire Cyclus Notariaat KU Leuven biedt voor de notarissen, kandidaat-notarissen en stagiairs in het notariaat de ideale update om bij te blijven met alle recente ontwikkelingen die voor het notariaat van belang zijn.

20 november 2021

Finance Avenue, de grootste geldbeurs van België, vindt dit jaar opnieuw plaats in Tour & Taxis Brussel. U kunt er live genieten van de strafste tips om te beleggen, om te investeren in vastgoed en om uw pensioen- en successieplanning aan te pakken.